The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761) - pocketboek
2010, ISBN: 1166927539, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: KESSINGER PUB CO, 66 Seiten, L=152mm, B=229mm, H=4mm, Gew.=100gr, [GR: 21110 - TB/Belletristik/Romane/Erzählungen], [SW: - Liter… Meer...
Buchgeier.com Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Details... |
The Art Of Confectionary: Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761) - pocketboek
2010, ISBN: 9781166927530
Kessinger Publishing, LLC, 2010-09-10. Paperback. Good., Kessinger Publishing, LLC, 2010-09-10, 2.5
Biblio.co.uk |
ISBN: 9781166927530
Paperback, [PU: Kessinger Publishing], Anthologies (non-poetry)
BookDepository.com Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Details... |
The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761) - pocketboek
2010, ISBN: 1166927539, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: KESSINGER PUB CO, 66 Seiten, L=152mm, B=229mm, H=4mm, Gew.=100gr, [GR: 21110 - TB/Belletristik/Romane/Erzählungen], [SW: - Liter… Meer...
ISBN: 9781166927530
Paperback, [PU: Kessinger Publishing], Anthologies (non-poetry)
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761)
EAN (ISBN-13): 9781166927530
ISBN (ISBN-10): 1166927539
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: KESSINGER PUB CO
66 Bladzijden
Gewicht: 0,100 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-03-13T00:43:04+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-02-17T03:39:06+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781166927530
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-166-92753-9, 978-1-166-92753-0
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
8596547123415 The Art of Confectionary (Edward Lambert)
- 8596547123415 The Art of Confectionary (Edward Lambert)
- 4057664653307 The Art of Confectionary (Edward Lambert)
- 9781334224201 The Art of Confectionary als Taschenbuch von Edward Lambert (133422420X)
- 9781173361983 The Art Of Confectionary: Shewing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (Edward Lambert)
- 9781120726087 The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761) (Lambert, Edward)
< naar Archief...