- 3 resultaten
laagste prijs: € 12,55, hoogste prijs: € 21,92, gemiddelde prijs: € 16,01
1
bestellen
bij
(ongeveer € 13,56)
bestellenGesponsorde link
Lambert, Edward:

The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761) - pocketboek

2010, ISBN: 1166927539, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: KESSINGER PUB CO, 66 Seiten, L=152mm, B=229mm, H=4mm, Gew.=100gr, [GR: 21110 - TB/Belletristik/Romane/Erzählungen], [SW: - Liter… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 26,59
(ongeveer € 21,92)
bestellenGesponsorde link

Edward Lambert:

The Art Of Confectionary: Showing The Various Methods Of Preserving All Sorts Of Fruits, Dry And Liquid (1761) - pocketboek

2010, ISBN: 9781166927530

Kessinger Publishing, LLC, 2010-09-10. Paperback. Good., Kessinger Publishing, LLC, 2010-09-10, 2.5

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Ergodebooks
3
The Art of Confectionary - Edward Lambert
bestellen
bij BookDepository.com
€ 12,55
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Edward Lambert:
The Art of Confectionary - pocketboek

ISBN: 9781166927530

Paperback, [PU: Kessinger Publishing], Anthologies (non-poetry)

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761)

This scarce antiquarian book is a selection from Kessinger Publishing's Legacy Reprint Series. Due to its age, it may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment to protecting, preserving, and promoting the world's literature. Kessinger Publishing is the place to find hundreds of thousands of rare and hard-to-find books with something of interest for everyone!

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Art of Confectionary: Showing the Various Methods of Preserving All Sorts of Fruits, Dry and Liquid (1761)


EAN (ISBN-13): 9781166927530
ISBN (ISBN-10): 1166927539
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: KESSINGER PUB CO
66 Bladzijden
Gewicht: 0,100 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-03-13T00:43:04+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-02-17T03:39:06+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781166927530

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-166-92753-9, 978-1-166-92753-0


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
8596547123415 The Art of Confectionary (Edward Lambert)


< naar Archief...