ISBN: 9783642059629
Does your perception of food risks closely mirror the real risks? The reality is not what you think it is! Nobody would expect to die of cyanide poisoning after eating an almond cake - bu… Meer...
Indigo.ca new in stock. Verzendingskosten:más costos de envío., exclusief verzendingskosten Details... |
ISBN: 9783642059629
Does your perception of food risks closely mirror the real risks? The reality is not what you think it is! Nobody would expect to die of cyanide poisoning after eating an almond cake - bu… Meer...
Springer.com new in stock. Verzendingskosten: EUR 0.00 Details... |
2010, ISBN: 9783642059629
Springer, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2005, 264 Seiten, Publiziert: 2010-10-13T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 55 black & white illustrati… Meer...
Amazon.de (Intern... |
2010, ISBN: 9783642059629
gebonden uitgave
[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: Springer Berlin Heidelberg], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. The author, Ian Shaw, dis… Meer...
booklooker.de |
2010, ISBN: 9783642059629
gebonden uitgave
Enjoy Eating and Minimize Food Risks, Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2005, Softcover, Buch, [PU: Springer Berlin]
lehmanns.de Verzendingskosten:Versand in 7-9 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9783642059629
Does your perception of food risks closely mirror the real risks? The reality is not what you think it is! Nobody would expect to die of cyanide poisoning after eating an almond cake - bu… Meer...
ISBN: 9783642059629
Does your perception of food risks closely mirror the real risks? The reality is not what you think it is! Nobody would expect to die of cyanide poisoning after eating an almond cake - bu… Meer...
2010
ISBN: 9783642059629
Springer, Taschenbuch, Auflage: Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2005, 264 Seiten, Publiziert: 2010-10-13T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 55 black & white illustrati… Meer...
2010, ISBN: 9783642059629
gebonden uitgave
[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: Springer Berlin Heidelberg], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. The author, Ian Shaw, dis… Meer...
2010, ISBN: 9783642059629
gebonden uitgave
Enjoy Eating and Minimize Food Risks, Softcover reprint of hardcover 1st ed. 2005, Softcover, Buch, [PU: Springer Berlin]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Is it Safe to Eat?: Enjoy Eating and Minimize Food Risks
EAN (ISBN-13): 9783642059629
ISBN (ISBN-10): 3642059627
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Springer
264 Bladzijden
Gewicht: 0,404 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-01-26T19:06:35+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-11-26T17:46:07+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783642059629
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-642-05962-7, 978-3-642-05962-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: shaw ian
Titel van het boek: risk, eat not eat, enjoy yourself
Gegevens van de uitgever
Auteur: Ian Shaw
Titel: Is it Safe to Eat? - Enjoy Eating and Minimize Food Risks
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
251 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-10-13
Berlin; Heidelberg; DE
Gedrukt / Gemaakt in
Gewicht: 0,454 kg
Taal: Engels
41,11 € (DE)
BC; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Nutrition; Toxicology; amines; cancer; food safety; lead; toxin; Pharmacology/Toxicology; Nutrition; Health Psychology; Chemistry/Food Science, general; Food Science; Pharmacology; Nutrition; Health Psychology; Chemistry; Pharmakologie; Diätetik und Ernährung; Gesundheitspsychologie; Chemie; BB
Food Safety Through the Ages.- Food is Just One of Life’s Risks.- Bacteria in Food — Good or Bad?.- Viruses.- Mad Cow Disease and the Elusive Prion.- Natural Toxins in Food.- Agrochemical Residues in Food.- Gender Bending Chemicals in Food.- Genetically Modified Food.- Is it Safe to Eat?.Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
2903540212866 Is it Safe to Eat?: Enjoy Eating and Minimize Food Risks (Ian Shaw)
< naar Archief...