1
Jill Norman:Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld - gebruikt boek
2010, ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan d… Meer...
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend..., Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediënten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Vertaald uit het: Nederlands; Afmetingen: 45x284x242 mm; Gewicht: 3,05 kg; Verschijningsdatum: oktober 2010; Druk: 1; ISBN10: 9077363149; ISBN13: 9789077363140; , Nederlandstalig | Hardcover | 2010, Eten & Drinken, Kookboeken, Fontaine Uitgevers B.V.<
- Als nieuw, Kleinzakelijke verkoper Verzendingskosten:6 - 10 dagen, exclusief verzendingskosten I love books NL [7.9]
2
Jill Norman:
Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld
- gebruikt boek2010, ISBN: 9789077363140
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan d… Meer...
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend..., Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediënten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Vertaald uit het: Nederlands; Afmetingen: 45x284x242 mm; Gewicht: 3,05 kg; Verschijningsdatum: oktober 2010; Druk: 1; ISBN10: 9077363149; ISBN13: 9789077363140; , Nederlandstalig | Hardcover | 2010, Eten & Drinken, Kookboeken, Fontaine Uitgevers B.V.<
- Als nieuw, Kleinzakelijke verkoper Verzendingskosten:1 - 2 weken, exclusief verzendingskosten Toys, Books and More [8.0]
3
Jill Norman:Handboek Voor De Thuiskok, Stap-Voor-Stap Technieken En Recepten Van Topchefs Uit De Hele Wereld
- gebruikt boek 2010
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan d… Meer...
Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend..., Dit allesomvattende kookboeks met praktische antwoorden op elk aspect van koken geeft de lezer het zelfvertrouwen om goed en steeds met succesvolle resultaten te koken. De lezer kan aan de hand van dit boek zijn vaardigheden perfectioneren en nieuwe manieren ontdekken om overheerlijk recepten van over de hele wereld te creëren.Topkoks uit maar liefst vier continenten presenteren de basisbereidingswijzen en beste methodes en brengen daarmee hun expertise naar uw keuken zodat koken altijd belonend en om van te genieten, zelfs als er weinig tijd is. Elke techniek wordt helder uitgelegd, met foto's die precies laten zien hoe het moet, en bovendien zijn er opmerkingen over wat je moet doen als het misgaat. Het boek is klassiek, hedendaags, vernieuwend.Van vlees tot Mexicaans, van fruit tot Japans, alle belangrijke ingrediënten en belangrijkste kookstijlen worden behandeld, met honderden recepten, waaronder veel karakteristieke gerechten van de chefs die een bijdrage leveren. Met inspiratie uit alle hoeken van de wereld zal de lezer zijn culinaire vaardigheden ontwikkelen, verbeteren en perfectioneren.Deel samen met de chefs hun passie voor eten, verbreed uw repertoire en kook elke keer met succes in uw eigen keuken of thuis. Handboek voor de thuiskok zorgt voor alles wat u moet weten om te koken met flair, fantasie en plezier!Soort: Met illustraties; Taal: Nederlands; Vertaald uit het: Nederlands; Afmetingen: 45x284x242 mm; Gewicht: 3,05 kg; Verschijningsdatum: oktober 2010; Druk: 1; ISBN10: 9077363149; ISBN13: 9789077363140; , Nederlandstalig | Hardcover | 2010, Kookboeken, Fontaine Uitgevers B.V.<
- Als nieuw, Als nieuw!, Particuliere verkoper Verzendingskosten:1-8 werkdagen, exclusief verzendingskosten Suus de Waard [-]
4
Herausgeber: Norman, J. / Illustrator: Baxter, S. / Übersetzer: Meerman, Jacques Noy, Henk:Handboek voor de thuiskok / druk 3
- gebonden uitgave, pocketboek ISBN: 9789077363140
[ED: Hardcover], [PU: Fontaine Uitgevers B.V.], Versandfertig in 2-4 Wochen, DE, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot, offene Rechnung (Vorkasse vorbehalten)
- Verzendingskosten:Geen verzendingskosten (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
5
Herausgeber: Norman, J. / Illustrator: Baxter, S. / Übersetzer: Meerman, Jacques Noy, Henk:Handboek voor de thuiskok / druk 3
- gebonden uitgave, pocketboek ISBN: 9789077363140
[ED: Hardcover], [PU: Fontaine Uitgevers B.V.], Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00], Neuware, gewerbliches Angebot
- Verzendingskosten:Geen verzendingskosten (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
140 Resultaten span> worden weergegeven. U kunt wellicht zoekcriteria verfijnen , filter inschakelen of de sorteringsorder verandering.
Toon meer resultaten...